facebook

Vi betalar för premium på Alla Badrum men ligger ändå inte i toppen av några sökresultat?

Rankingen, det vill säga ordningen badrumsföretag visas på Alla Badrum, styrs av optimeringspoäng. Desto mer information och innehåll ett badrumsföretag uppger, desto högre optimeringspoäng får det - vilket innebär en placering högre upp. Att vara premiumföretag ger alltså inte automatiskt bättre optimeringspoäng, men det förbättrar väsentligt era förutsättningar till högre resultat.

Redaktör på Alla Badrum
2021-12-14 : 17:16

Utförligt svar på frågan "Vi betalar för premium på Alla Badrum men ligger ändå inte i toppen av några sökresultat? "

Rankingen, det vill säga ordningen badrumsföretag visas på Alla Badrum, styrs av optimeringspoäng. Desto mer information och innehåll ett badrumsföretag uppger, desto högre optimeringspoäng får det - vilket innebär en placering högre upp. Anledningen till detta är att seriösa företag ska gynnas på Alla Badrum. Att vara premiumföretag ger alltså inte automatiskt bättre optimeringspoäng, men det förbättrar väsentligt era förutsättningar till högre resultat.

Lugn - Vi hjälper er gärna!

Vi på Alla Badrum kan givetvis hjälpa er att öka era optimeringspoäng och därmed förbättra er ranking. Ring oss direkt på så ser vi direkt över er profil och vad vi kan förbättra!

Är du redo att anlita en badrumsrenoverare?

Alla Badrum hjälper dig hitta duktiga Badrumsrenoverare, erhålla uppdaterad
information och guider – helt gratis!

Varför använda Alla Badrum?

Fokus på badrumsrenoverare & badrumsföretag

Alla Badrum har samlat alla badrumsrenoverare på ett och samma ställe för att hjälpa dig hitta rätt badrumsrenoverare för dina behov.

Vi har samlat alla badrumsföretag på ett och samma ställe

Vi har samlat alla badrumsföretag på ett och samma ställe för att hjälpa dig hitta rätt badrumsrenoverare för dina behov.

Alltid kostnadsfritt med Alla Badrum

Du kan räkna med att få en kostnadsfri offert från alla badrumsföretag som finns på Alla Badrum.