facebook

Hur fungerar premium för badrumsföretag på Alla Badrum?

Med premium på Alla Badrum får ni som badrumsföretag ut maximalt av alla funktioner och fördelar här på hemsidan! Det innebär bland annat; fler kvalitativa förfrågningar, en snyggare företagsprofil, synbarhet i fler sökresultat och bättre träffsäkerhet för potentiella kunder. Läs gärna vårt utförliga svar för mer information om premium på Alla Badrum.

Redaktör på Alla Badrum
2021-12-10 : 17:51

Utförligt svar på frågan "Hur fungerar premium för badrumsföretag på Alla Badrum?"

Vi vill att premium på Alla Badrum ska vara både enkelt och prisvärt för badrumsföretag! Därför ingår det många olika fördelaktiga funktioner i tjänsten:

 • Fler förfrågningar från Alla Badrum
  Ni som badrumsföretag får boostat förfrågningsflöde från två håll:1. Vi prioriterar er i förfrågningar som kommer in där besökaren själv inte valt badrumsföretag2. Premium gör att ni syns både bättre och på fler ställen för våra besökare, vilket leder till fler förfrågningar.

 • Attraktivare företagsprofil utan annonsering för andra 
  Ni som badrumsföretag får en snyggare profil med omslagsbilder, möjlighet att lägga in mer företagsspecifik information samt ett utökat arbetsområde.

 • Obegränsat med filter på Alla Badrum
  Givetvis har våra premiumföretag ingen begränsning vad gäller filter på sidan. Ni kan alltså välja obegränsat med tjänster, produkter, samarbeten, certifikat, arbetsområde och mycket mer!

 • Högre positionering i sökresultat på Alla Badrum
  En utökad företagsprofil med fler filter innebär både högre positionering i besökarens resultat och synbarhet i fler sammanhang på Alla Badrum

 • Rullande annonsering på Alla Badrum
  Det finns flera platser här på Alla Badrum där vi visar upp premiumföretag badrumsföretag, vilket leder till mer trafik på er företagsprofil.

 • CRM Verktyg för att smidigt hantera förfrågningar 
  Med ert interna CRM Verktyg på Alla Badrum kan ni hantera förfrågningar som kommer från oss men också som kommer från andra ställen som er egen hemsida.

 • Personlig support från oss på Alla Badrum
  Vi vill att ni som premiumföretag ska vara extra nöjda med tjänsten på Alla Badrum. Därför har vi prioriterad support som innebär snabbare ärendehantering och personlig service från en av våra projektledare.

 • Granskade av oss på Alla Badrum
  Alla våra premiumföretag granskas, vilket ger en certifiering på hemsidan som inger extra mycket trygghet för besökare.
Premium på Alla Badrum kostar endast 3995 kronor per år. 
Utan bindningstid eller uppsägningstid.

Har ni frågor eller funderingar om premium på Alla Badrum?

Tveka då inte på att höra av er till oss på Alla Badrum - vi tycker det är roligt att prata med våra användare!  Ni når oss på info@allaorder.se eller 070 681 52 22.

Är du redo att anlita en badrumsrenoverare?

Alla Badrum hjälper dig hitta duktiga Badrumsrenoverare, erhålla uppdaterad
information och guider – helt gratis!

Varför använda Alla Badrum?

Fokus på badrumsrenoverare & badrumsföretag

Alla Badrum har samlat alla badrumsrenoverare på ett och samma ställe för att hjälpa dig hitta rätt badrumsrenoverare för dina behov.

Vi har samlat alla badrumsföretag på ett och samma ställe

Vi har samlat alla badrumsföretag på ett och samma ställe för att hjälpa dig hitta rätt badrumsrenoverare för dina behov.

Alltid kostnadsfritt med Alla Badrum

Du kan räkna med att få en kostnadsfri offert från alla badrumsföretag som finns på Alla Badrum.