facebook

Så här lyckas ni på Alla Badrum

För oss på Alla Badrum är det viktigt att alla badrumsföretag ska ha samma möjlighet att lyckas på hemsidan. Därför har vi valt att arbeta med framgång i form av optimeringspoäng. Desto högre poäng - desto bättre blir resultatet på Alla Badrum. Det är givetvis många olika faktorer som påverkar företagens poäng, men kortfattat ligger en utförlig, väl uppdaterad och informationsrik företagsprofil till grunden för alla företag som blir framgångsrika på Alla Badrum. Läs vårt utförliga svar på frågan för bra tips och trix ni som badrumsföretag kan använda!

Redaktör på Alla Badrum
2021-12-10 : 17:50

Utförligt svar på frågan "Så här lyckas ni på Alla Badrum"

Vad roligt att ni vill bli ett av våra framgångsrika badrumsföretag på Alla Badrum! Nedan går vi igenom några punkter som kan hjälpa till att öka era optimeringspoäng.

Alla punkter kan ni justera/lägga till inne i ert företags kontrollpanel här på Alla Badrum.

 1. Verifiera ert företag på Alla Badrum 
  Om ni inte redan har en verifierad företagsprofil kopplad till ett användarkonto är detta det absolut första ni bör göra.
 2. Kontaktinformation + fakta om företaget 
  Se till att ha all kontaktinformation ifylld - nummer, mailadress, adress osv. Fyll även i hur många anställda ni har, när ni grundades, en kort beskrivning om företaget och annan företagsspecifik information.
 3. Många filter
  Vi använder filter för att underlätta för besökaren att hitta vad hen efterfrågar, samt för att ni med enkla knapptryck ska ha möjlighet att visa upp information om er som företag. Nedan är olika filterkategorier ni bör klicka i information inom:

  - Arbetsområde
  - Pris
  - Tjänster
  - Produkter/Material
  - Certifikat
  - Samarbeten
  - Språk

  Se till att ha maxat antalet filter som passar för ert företag. Vi har vissa begränsningar för de badrumsföretag som är gratisanvändare på Alla Badrum, men vill ni lägga till fler filter går det smidigt att ordna genom att bli premiumanvändare för endast 3995kr per år.
 4. Mycket bilder
  Mycket bilder ökar era optimeringspoäng men ger även besökare en bra bild av er som badrumsföretag. Företag med mycket bilder tenderar att få fler förfrågningar.

  Ni lägger enkelt in bilder i er kontrollpanel under fliken "bilder", och kan ändra ordningen på bildflödet genom att dra runt dem.
 5. Samla omdömen
  Se till att samla omdömen på Alla Badrum. I er kontrollpanel under "fliken "startsida" finns en smidig länk att skicka till kunder.
 6. Sociala medier 
  Har ni sociala medier? Se då till att lägga in dem! 
 7. Länka till er profil på Alla Badrum från er egen hemsida 
  Vill ni ha hjälp med detta kan ni kontakta oss på 070 681 52 22, så kan vi bistå med hjälp.

Har ni genomfört och vidare hela tiden uppdaterar ovan steg har ni alla förutsättningar för att bli ett framgångsrikt badrumsrenoverare på Alla Badrum! 

Ni ser utvecklingen av era optimeringspoäng i kontrollpanelen under inställningar.

Är det något som strular, får ni inte det resultatet ni önskar eller blir företagsprofilen inte som ni önskat? Då är ni givetvis alltid välkomna att kontakta oss på 070 681 52 22 eller info@allaorder.se - så hjälper vi er!

Är du redo att anlita en badrumsrenoverare?

Alla Badrum hjälper dig hitta duktiga Badrumsrenoverare, erhålla uppdaterad
information och guider – helt gratis!

Varför använda Alla Badrum?

Fokus på badrumsrenoverare & badrumsföretag

Alla Badrum har samlat alla badrumsrenoverare på ett och samma ställe för att hjälpa dig hitta rätt badrumsrenoverare för dina behov.

Vi har samlat alla badrumsföretag på ett och samma ställe

Vi har samlat alla badrumsföretag på ett och samma ställe för att hjälpa dig hitta rätt badrumsrenoverare för dina behov.

Alltid kostnadsfritt med Alla Badrum

Du kan räkna med att få en kostnadsfri offert från alla badrumsföretag som finns på Alla Badrum.