facebook

Vart får ni all information om badrumsföretagen ifrån?

Vi på Alla Badrum vill ge våra användare en så tydlig och personlig som möjligt av badrumsföretagen här på hemsidan. Därför är företagsspecifik information värdefullt för oss. Information om badrumsföretag på Alla Badrum läggs dels upp av badrumsföretagen själva och dels genom offentlig information som finns på Internet.

Redaktör på Alla Badrum
2021-12-14 : 17:47

Utförligt svar på frågan "Vart får ni all information om badrumsföretagen ifrån?"

Vi på Alla Badrum vill ge våra användare en så tydlig och personlig som möjligt av badrumsföretagen här på hemsidan. Därför är företagsspecifik information värdefullt för oss.  Information om badrumsföretag på Alla Badrum läggs dels upp av badrumsföretagen själva och dels genom offentlig information som finns på Internet. 

För att ett företag ska finnas med på Alla Badrum har något av nedan tre alternativ hänt:

  1. Vi på Alla Badrum har hämtat hem uppgifter om badrumsföretag baserat på offentlig information som finns på internet. Det kan ske manuellt av administratör hos Alla Badrum eller genom så kallad web scraping, vilket innebär att informationen från internet automatiskt laddas ner och överförs till badrumsföretag databas.
  2. Ett badrumsföretag registrerar sig på Alla Badrum och själv lägger upp informationen i företagsprofilen
  3. Ett badrumsföretag ingår avtal med Smartproduktion Sverige AB, som driver Alla Badrum, och blir därigenom automatiskt med som verifierat företag på hemsidan.

Är du redo att anlita en badrumsrenoverare?

Alla Badrum hjälper dig hitta duktiga Badrumsrenoverare, erhålla uppdaterad
information och guider – helt gratis!

Varför använda Alla Badrum?

Fokus på badrumsrenoverare & badrumsföretag

Alla Badrum har samlat alla badrumsrenoverare på ett och samma ställe för att hjälpa dig hitta rätt badrumsrenoverare för dina behov.

Vi har samlat alla badrumsföretag på ett och samma ställe

Vi har samlat alla badrumsföretag på ett och samma ställe för att hjälpa dig hitta rätt badrumsrenoverare för dina behov.

Alltid kostnadsfritt med Alla Badrum

Du kan räkna med att få en kostnadsfri offert från alla badrumsföretag som finns på Alla Badrum.