facebook

Vilka badrumsföretag på badrumsföretag får ta del av min förfrågan?

Om du själv har valt ut vilka badrumsföretag du önskar ska motta din förfrågan är det enbart dessa som får ta del av dina uppgifter och förfrågningsunderlag. I andra fall kan våra experter på Alla Badrum hjälpa dig genom att matcha ditt önskemål och behov med lämpliga badrumsrenoverare. Det är du som bestämmer. Läs vårt utförliga svar för att se dina tre alternativ.

Redaktör på Alla Badrum
2021-12-17 : 09:32

Utförligt svar på frågan "Vilka badrumsföretag på badrumsföretag får ta del av min förfrågan? "


Det är helt upp till dig vilka badrumsföretag som får ta del av dina uppgifter och förfrågningsunderlag. Nedan är tre olika alternativ som finns här på Alla Badrum

  1. Badrumsföretag valda av dig
    Om du själv har valt ut vilka badrumsföretag du önskar ska motta din förfrågan är det enbart dessa som får ta del av dina uppgifter och förfrågningsunderlag.
  2. Du väljer - vi kompletterar förfrågan
    Har du i samband med att du skicka in offertförfrågan klickat i rutan "Ja, Alla Badrum får gärna lägga till ytterligare lämpliga badrumsföretag i min förfrågan!" kan våra experter Alla Badrum även välja ut badrumsföretag som vi anser lämpliga för att motta din förfrågan - utifrån behov och önskemål.
  3. Vi på Alla Badrum matchar badrumsföretag åt dig
    Har du enbart skickat in en förfrågan utan att själv välja ut badrumsföretag, väljer våra experter på Alla Badrum ut upp till fem företag som vi tycker är lämpliga efter ditt behov och önskemål.
Tips: Du kan se exakt vilka badrumsföretag som mottagit din förfrågan genom att logga in med din användare! Där kan du även se status , recensera badrumsrenoverare och mycket mer.

Är du redo att anlita en badrumsrenoverare?

Alla Badrum hjälper dig hitta duktiga Badrumsrenoverare, erhålla uppdaterad
information och guider – helt gratis!

Varför använda Alla Badrum?

Fokus på badrumsrenoverare & badrumsföretag

Alla Badrum har samlat alla badrumsrenoverare på ett och samma ställe för att hjälpa dig hitta rätt badrumsrenoverare för dina behov.

Vi har samlat alla badrumsföretag på ett och samma ställe

Vi har samlat alla badrumsföretag på ett och samma ställe för att hjälpa dig hitta rätt badrumsrenoverare för dina behov.

Alltid kostnadsfritt med Alla Badrum

Du kan räkna med att få en kostnadsfri offert från alla badrumsföretag som finns på Alla Badrum.