facebook

Står ni som Alla Badrum ansvariga i en affärsöverenskommelse mellan badrumsrenoverare och beställare?

Nej. Alla Badrum primära funktion är att leverera en förmedlingstjänst som för samman användare med badrumsföretag. Det innebär att Alla Badrum eller Smartproduktion Sverige AB (som driver hemsidan) är inte del eller juridisk part i de affärsöverenskommelser som ingås mellan beställare och badrumsrenoverare.

Redaktör på Alla Badrum
2021-12-17 : 14:09

Utförligt svar på frågan "Står ni som Alla Badrum ansvariga i en affärsöverenskommelse mellan badrumsrenoverare och beställare?"


Alla Badrum primära funktion är att leverera en förmedlingstjänst som för samman användare med badrumsföretag. Det innebär att Alla Badrum eller Smartproduktion Sverige AB (som driver hemsidan) är inte del eller juridisk part i de affärsöverenskommelser som ingås mellan beställare och badrumsrenoverare. 

Vid eventuella tvister som kan uppstå mellan beställare och badrumsföretag, t.ex. missförstånd i offert, skada, tvister gällande arbetet eller utebliven betalning har inte Alla Badrum eller Smartproduktion Sverige AB något ansvar.

Vid omständigheter som kan härledas till Alla Badrum, exempelvis felaktiga uppgifter eller bristfälligt utfört arbete har användare ingen rätt att kräva Smartproduktion Sverige AB på ersättning för ekonomisk eller annan skada.


Är du redo att anlita en badrumsrenoverare?

Alla Badrum hjälper dig hitta duktiga Badrumsrenoverare, erhålla uppdaterad
information och guider – helt gratis!

Varför använda Alla Badrum?

Fokus på badrumsrenoverare & badrumsföretag

Alla Badrum har samlat alla badrumsrenoverare på ett och samma ställe för att hjälpa dig hitta rätt badrumsrenoverare för dina behov.

Vi har samlat alla badrumsföretag på ett och samma ställe

Vi har samlat alla badrumsföretag på ett och samma ställe för att hjälpa dig hitta rätt badrumsrenoverare för dina behov.

Alltid kostnadsfritt med Alla Badrum

Du kan räkna med att få en kostnadsfri offert från alla badrumsföretag som finns på Alla Badrum.